Mijn eerste werkdag bij Van Mossel
 

Goedemiddag,

De Van Mossel Automotive Groep is in 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Ons bedrijf telt ruim 100 vestigingen in Nederland, België, Duitsland & Frankrijk. Waar wij ooit begonnen met één lokale Volkswagen vestiging zijn we nu een totaalaanbieder in mobiliteit. Zo zijn wij trotste dealer van 25 merken, hebben we een landelijk netwerk van autoschadebedrijven, 3 mega occasion centra en een leasebedrijf dat tot de top 3 van Nederland behoort. Inmiddels werken er ruim 4000 medewerkers elke dag aan onze belofte ‘van Mossel biedt meer dan je verwacht’, en daar zijn wij heel trots op!

En binnenkort maak jij ook deel uit van ons geweldige team. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden hebben we wat documenten en video's gemaakt. Deze vindt je onder "Belangrijke informatie".

Als organisatie groeien wij nog altijd volop en we vinden het belangrijk dat onze medewerkers de kans krijgen om zichzelf zoveel mogelijk te ontwikkelen. Daarom hebben wij de Van Mossel Academy opgericht. Wil je meer weten over de Van Mossel Academy.

Belangrijke informatie


Binnenkort is je eerste werkdag. Klik op "Ga verder" voor belangrijke informatie over werken bij Van Mossel.

Van Mossel Academy


Ontwikkelen, doorgroeien en leren, dat is de Van Mossel Academy!

Contact


Heb je een vraag over werken bij Van Mossel? Neem dan contact op met P&O.